Recensie van Richard Kiefte:

 

Ik gebruik nu een maand jullie product. 

Het lijkt wel of me koralen een boost krijgen. De kleuren worden steeds mooier en gaan steeds voller staan. Me nitraat een fosfaat blijven mooi stabiel. Ik draai nu alleen op reef elixer en dit is voldoende voor mijn sps en lps koralen. 

 

Bedankt voor jullie goeie ondersteuning. 

Recensie van Jan Boerlage:

 

Ik blijf me toch verbazen over de REEF ELIXER, het alles in 1 flesje van Ocean Art.

Hoe het bij mij na 6 weken gebruik werkt:

De KH, Calcium en Magnesium keurig op juiste waarde. Dit vind ik al heel bijzonder. De bacteriën trekken het nitraat en fosfaat naar resp. 1 en 0,01. Bijzonder omdat mijn eiwitafschuimer een week geleden het heeft begeven………… Als iemand mij dat zou vertellen dan geloof ik het niet. De toegevoegde bacteriën verrichten bij mij kleine wondertjes.

Wat mij nog meer opvalt is dat ik veel minder afvalstoffen op de bodem heb liggen. Die lijken meer opgeruimd te worden door diezelfde bacteriën.

Nog een opvallend iets is dat vanwege de toegevoegde voeding voor koralen, zowel de lps als de sps koralen er nog niet zo mooi hebben bijgestaan. De Keniaboompjes zijn twee keer zo groot geworden en de kleuren van de sps zijn nog niet zo intensief geweest.

Recensie van Gerard van Lith:

 

Ik ben nu 2 maanden bezig met reef elixer 

Ik heb hiervoor gekozen omdat het toch altijd wat gedoe was om alles apart bij te vullen 

 

Ik werd op de hoogte gebracht door een aquariumwinkel van jullie product en had zoiets van probeer het gewoon 

 

Nou kan ik wel melden dat dit voor mij super werkt 

 

Alles afhankelijk van de kh  

De ca blijft netjes op peil en de kh is dik geconcentreerd en alle andere toevoegingen het werkt gewoon 

 

De koralen draaien goed maken mooie voeten aan en de zoanthussen vermenigvuldigen goed

 

Ik heb deze bak op 7 februari 2020 laten vullen met vers zeewater en sindsdien geen water wissel meer gedaan alles draait goed